Gratis downloads

Your Personal Investment

Hieronder kun je diverse gratis downloads vinden.

30 GRATIS Instagram templates

30 templates om jouw Instagram een boos te geven. Deze templates zijn kant & klaar en direct in jouw eigen kleuren/huisstijl aan te passen.

Direct naar de 30 GRATIS Instagram templates

30 gratis Instagram templates

Verjaardagskalender

Standaard zit de verjaardagskalender bij de organizer, maar het kan voorkomen dat je met invullen een foutje hebt gemaakt. Download dan deze verjaardagskalender op A5 formaat. Je kunt deze gewoon printen op A4 papier en hem dan uitknippen. Je bewaard de kalender handig in de A5 insteekhoezen.

Goals


Goals kaartjes in het formaat van een visitekaartje er zitten 9 kaartjes op 1 A4-tje. Print ze uit op wat dikker papier, knip ze uit op de lijnen en ze passen perfect in de insteekhoezen voor de quote kaartjes.

Schoonmaakschema


Dit is een wekelijks schoonmaakschema. Print hem uit op a4 papier en knip het schema uit op de lijnen. Hij past dan perfect in 1 van de insteekhoezen of maak hem vast met een paperclip.

Cijferlijst


Dit is een cijferlijst voor 1 periode. Print hem uit op a4 papier en knip het schema uit op de lijnen. Hij past dan perfect in 1 van de insteekhoezen, maak er zelf gaatjes in(knip hem dan wat ruimer uit) of maak hem vast met een paperclip.

Liever een kant en klaar pakket kopen met cijferlijsten & lesroosters voor 4 periodes? Klik dan hier.

Lesrooster


Dit is een lesrooster voor 1 periode. Print hem uit op a4 papier en knip het schema uit op de lijnen. Hij past dan perfect in 1 van de insteekhoezen, maak er zelf gaatjes in(knip hem dan wat ruimer uit) of maak hem vast met een paperclip.

Liever een kant en klaar pakket kopen met cijferlijsten & lesroosters voor 4 periodes? Klik dan hier.