Cadeaubon informatie en voorwaarden

Your Personal Investment

DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN

Door je cadeaubon van Your Personal Investment te gebruiken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden. We raden je dus aan om deze goed door te lezen. De wetgeving van het land waarin je woonachtig bent, is van toepassing op deze algemene voorwaarden.

EEN CADEAUBON KOPEN

Je kunt cadeaubonnen online via your-perosonal-investment.nl kopen in de volgende landen: Nederland & België.

Wil je cadeaubonnen kopen voor je werknemers? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nadat je bestelling is goedgekeurd, worden cadeaubonnen die op your-personal-investment.nl zijn gekocht per post verstuurd.

EEN CADEAUBON INWISSELEN

Je kunt je cadeaubon in de webshop van Your Personal Investment gebruiken. Je kunt je cadeaubon niet inwisselen voor contant geld en je kunt het saldo op de cadeaubon ook niet gebruiken om een andere cadeaubon te kopen.

Bij elke aankoop die je met een cadeaubon betaalt, moet je akkoord gaan met de verkoopvoorwaarden voor online aankopen. Je verklaart daarbij dat je de verkoopvoorwaarden nauwkeurig hebt gelezen en dat je er volledig mee instemt. Na inwisseling wordt het ongebruikte saldo gereserveerd voor toekomstige aankopen en kan het niet tegen contant geld worden ingewisseld.

VERVALDATUM

Je Your Personal Investment cadeaubon heeft geen vervaldatum.

SALDO WEERGEVEN

Je kunt het saldo op je cadeaubon online controleren.

MEERDERE BETALINGSMETHODEN

Het totaalbedrag van producten die online zijn gekocht, bestaat uit (i) de prijs van het product/de producten, (ii) btw waar van toepassing en (iii) verzendkosten waar van toepassing. Als het bedrag van de bestelling hoger is dan het saldo op je cadeaubon, moet het restant worden betaald met een andere geaccepteerde betalingsmethode of met een andere cadeaubon.

Het saldo van de cadeaubon wordt meteen aangepast na de aankoop.

RESTITUTIE VOOR AANKOPEN DIE MET EEN CADEAUBON ZIJN GEDAAN
Als je een product retourneert dat je oorspronkelijk met een cadeaubon hebt gekocht, wordt een eventuele restitutie teruggestort op de oorspronkelijke cadeaubon of op een nieuwe cadeaubon in het geval dat de oorspronkelijke cadeaubon niet kan worden gevonden. Als je een product retourneert dat met meerdere cadeaubonnen is betaald, wordt het totale aankoopbedrag teruggestort op de cadeaubon die het laatst is gekocht. Als je een product retourneert dat oorspronkelijk met meerdere betalingsmethoden is betaald, zal een eventuele restitutie eerst worden teruggestort via de betalingsmethode(n) die voor de oorspronkelijke transactie is/zijn gebruikt (bijvoorbeeld creditcard of bankpas), tot maximaal het oorspronkelijke bedrag dat via die betreffende methode is betaald. Het overgebleven bedrag van een eventuele restitutie wordt daarna gestort op de gebruikte cadeaubon of op een nieuwe cadeaubon in het geval dat de oorspronkelijke cadeaubon niet kan worden gevonden.

ANNULERING

Je hebt het recht om je Your Personal Investment cadeaubon binnen 14 werkdagen na ontvangst te annuleren, mits de bon niet is gebruikt. In het geval van annulering betaalt Your Personal Investment de waarde van de cadeaubon binnen 30 dagen na annulering terug via de betaalmethode waarmee de bon is gekocht.

KWIJTGERAAKTE, GESTOLEN OF BESCHADIGDE CADEAUBONNEN

We kunnen je Your Personal Investment cadeaubon niet vervangen als deze is kwijtgeraakt, gestolen of beschadigd, tenzij je een bewijs van aankoop kunt overleggen. Nike kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het eventuele verlies van saldo op een Your Personal Investment cadeaubon als gevolg van diefstal of fraude. Neem voor meer informatie contact op met ons.

ANNULERING DOOR Your Personal Investment

Your Personal Investment behoudt zich het recht voor om cadeaubonnen te weigeren, te annuleren of vast te houden voor onderzoek als dat noodzakelijk wordt geacht, bijvoorbeeld in het geval van mogelijke fraude, cadeaubonnen die per ongeluk met verkeerde naamgeving zijn uitgegeven of voor andere overtredingen van de algemene voorwaarden voor cadeaubonnen.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT MET ONS OP

Als je meer informatie nodig hebt over deze algemene voorwaarden of over het gebruik van je Your Personal Investment cadeaubon, neem je contact op met Your Personal Investment een bedrijf dat statutair is gevestigd in Nederland, op het geregistreerde adres Noordeindseweg 15, 2651 LD Berkel en Rodenrijs. Je kunt ook contact met ons opnemen.